Wentelteefjes met tomaat
Snel naar recept
Wentelteefjes met tomaat zijn bij ons het favoriete gerecht om de dag mee te starten!
Personen
2
Portie
4 wentelteefjes
Kooktijd
15 minuten
Totale tijd
15 minuten
Ingrediënten
- 4 witte boterhammen
- 2 scharreleitjes
- 2 tomaten
- 1 eetlepel water of rijstmelk
- zonnebloemolie, peper, zout
Instructies
- Snijd de korstjes van de boterhammen af.
- Klop de eieren los met water of rijstmelk en voeg een beetje zout toe.
- Haal de boterhammetjes door het eimengsel en bak ze zachtjes in een koekenpan met zonnebloemolie.
- Bak 2 wentelteefjes tegelijk; ca. 3 minuten aan beide kanten tot ze mooi goudbruin zijn.
- Snij de tomaten in plakjes en bak deze tegelijkertijd in een andere koekenpan.
- Bestrooi na het bakken met een beetje peper en zout.
Keuken
Hollands