Kook Koemelkvrij!
Recept voor koemelkvrije biscotti's

Brosse biscotti met walnoten

Snel naar recept

Deze brosse biscotti koekjes zijn heerlijk bros en smaakvol en ook nog eens koemelk- en lactosevrij! Het recept is gebaseerd op de Italiaanse biscotti die relatief hard is. De Italianen dopen hun biscotti (cantucci) dan ook in een kopje espresso of limoncello na het diner, zodat de koekjes zacht worden.

Wij gebruiken ongeveer dezelfde ingrediënten, maar we mixen eerst de eieren met de suiker luchtig en we scheppen daarna de droge ingrediënten er door heen. Hierdoor wordt de biscotti echt super bros. Je kunt deze brosse biscotti luchtdicht gemakkelijk twee of drie weken bewaren, alhoewel ze bij ons tegen die tijd al lang op zijn.

deeg biscotti
Schep voorzichtig de walnoten door het deeg
deeg op bakplaat
Vorm twee rollen van het deeg
gebakken deeg
Na 45 minuten is het deeg gaar
Bak de koekjes nogmaals
Bak de koekjes nogmaals 5 minuten aan elke kant